Zomer 2020

Appelpop 2020

In het tweede weekend van september staat Tiel normaliter op z'n kop. Appelpop is inmiddels niet meer weg te denken, het is uitgegroeid tot het grootste muziekfestival in zijn soort met internationale bekendheid. 

Appelpop kenmerkt zich door de brede programmering van bands uit de top van de Nederlandse muziekindustrie, internationale acts, kwaliteit uit het popzalen-circuit en regionaal talent. Helaas als gevolg van de Corona-crisis dit jaar geen Appelpop! 

Zie verder de info op www.appelpop.nl 

Klompenpaden en LAW-routes

Sinds februari 2017 kunt u een nieuw Klompenpad in de gemeente Buren wandelen, het Teisterbantpad. Dit pad loopt langs onze B&B en kent eveneens een aanlooproute vanaf het NS-station in Tiel en het heeft een aansluitroute op het Errekomsepad; uiteraard kunt u ook starten of eindigen bij onze B&B. Wij beschikken over route beschrijvingen van Het Teisterbantpad, verdere info is te vinden op www.klompenpaden.nl

In de gemeente Buren beschikken we nu over 4 klompenpaden en 2 LAW-routes die langs (Het grote Rivierenpad) onze B&B lopen, dan wel bijna langs onze B&B (Maarten van Rossumpad) gaan.

Gasten die naar ons toe willen komen om te wandelen halen we in overleg van het treinstation in Tiel op.  

Uw gehuurde fietsen staan klaar!

U wilt graag naar ons toekomen om een of enkele dagen te fietsen, maar u vindt het wel een heel gedoe om zelf uw fiets mee te nemen. In dat geval beschikken wij over 2 E-bikes welke wij mee kunnen verhuren tijdens uw verblijf.

Desgewenst kunt u bij STYLE Cycles in Tiel (0344-612196) of bij GEJO Cycleworld (0344-613054), beiden in Tiel, een fiets huren die voor u klaar staat als u komt; of het nou om een gewone sportfiets gaat of een E-bike, dat maakt niets uit. 

 

Gidsen met een IVN-Gids

Indien een rondleiding van een uur of twee gewenst is op bijv. landschap Soelen, in het centrum van Buren of in het beschermde gebied van De Burense Putten, zijn wij graag bereid hierin te bemiddelen; laat het bij uw boeking weten dat u graag een rondleiding wenst en wij zullen er alles aan doen om u enkele onvergetelijke uren te bezorgen. 

Struinen in Rivierenland

 

De ultieme beleving van de rivier de Waal is voor iedereen verschillend.  

Dit kan bestaan uit prachtige struintochten in de uiterwaarden van de Waal, lekker uitwaaien op de Waal (Waalschokker Neeltje Jantje) of met een kenner uit vissen van 's-morgens vroeg tot ver in de middag, naar de overkant varen met een pontje, genieten van de prachtige natuur met haar flora en fauna, enz. kijk eens op www.struingids.nl en www.riveer.nl